- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 806 φορές
"Πράσινο φως" για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και για το γυναικείο ποδόσφαιρο
Επιστροφή στη δράση για σημαντικό μέρος του Ελληνικού αθλητισμού, καθώς η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ άναψε το πράσινο φως για την έναρξη αρκετών πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας, αλλά και για την επανέναρξη των προπονήσεων σε αρκετά ακόμη σπορ.
Ένα από αυτά είναι και το γυναικείο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι σταματημένο από τον Μάρτιο του 2020. Έτσι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξουν τα γήπεδα για προπονήσεις στην Α' Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών, μία κατηγορία στην οποία θα πάρει μέρος φέτος ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού παρουσίασε το πλάνο του στην επιτροπή λοιμωξιολόγων και πήρε τη σχετική έγκριση, με την προϋπόθεση -όπως εξυπακούεται- να γίνονται τεστ κορονοϊού για την αποφυγή της διασποράς σε περίπτωση κρούσματος.
Σχετικά Άρθρα
-
«Απέδρασε» με σπουδαίο διπλό (2-3 σετ) από τη Σκύδρα η Κ16 του Ποσειδώνα Βέροιας! -
Β’ Εθνική Γυναικών: Φιγουράρει στην κορυφή η Βέροια – Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής -
Γ. Σπυριδωνίδης: «Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς – Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση» -
Λύτρωση στο 75’ με Σωτήρα και «2 στα 2» για τα κορίτσια της Βέροιας (φωτο)



