- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1217 φορές
"Ξύπνησε" στην επανάληψη το Βέλγιο, 2-1 την Αλγερία
Το Βέλγιο "ξύπνησε" εγκαίρως και γλίτωσε την ζημιά στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2014, καθώς νίκησε με 2-1 την Αλγερία, έχοντας πρωταγωνιστές τους Μέρτενς και Φελαϊνί που ήρθαν από τον πάγκο.
Κακοί οι Ευρωπαίοι στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκαν να χάνουν από το 25' με το πέναλτι του Φεγκουλί, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Βερτόνχεν (αδράνεια Κομπανί αρχικά).
Ο Μαρουάν Φελαϊνί μπήκε και έπαιξε στην επίθεση με τον Οριζί (επίσης αλλαγή) και στο 70' με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο κορυφαίος Βέλγος, ο Μέρτενς, στο 80'.
ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βαν Μπάιτεν, Κομπανί, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Ντεμπελέ (65' Φελαϊνί), Ντε Μπράινε, Σαντλί (46' Μέρτενς), Αζάρ, Λουκακού (58' Οριζί).
ΑΛΓΕΡΙΑ: Μ'Μπολχί, Μοστεφά, Μπουγκερά, Χαλίς, Γκουλάμ, Μετζανί (84' Γκιλάς), Ταϊντέρ, Μπενταλέμπ, Φεγκουλί, Μαχρέζ (71' Λασέν), Σουντανί (66' Σλιμανί).
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



