ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησε 3-0 την Ονδούρα με πρωταγωνιστή το Μπενζεμά η Γαλλία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, η Γαλλία ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, επικρατώντας 3-0 της Ονδούρας του πρώην επιθετικού της ΒΕΡΟΙΑΣ Κάρλο Κόστι, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο της αναμέτρησης και μάλιστα στα μισά του πρώτου μέρους έκανε την γνωστή ντρίπλα του αφήνοντας άγαλμα δύο αντιπάλους του!

Οι "τρικολόρ" δεν ξεκίνησαν καλά στην αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι είχαν δύο δοκάρια με τον Ματουιντί (15') και Γκρίεζμαν (23'). Ωστόσο, κατάφεραν να προηγηθούν στο 44' με πέναλτι του Μπενζεμά, που δόθηκε έπειτα από παράβαση του Παλάσιο, ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Τρία λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ο Καρίμ Μπενζεμά πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Ονδούρας, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και μετά έφυγε από τα χέρια του Λατίνου πορτιέρο. Η φάση ήταν οριακή, ο Βραζιλιάνος ρέφερ Ρίτσι έδειξε σέντρα και όπως έδειξε και το goal-line technology η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη!

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 73' και πάλι με τον Μπενζεμά έπειτα από δυνατό σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση.

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Εβρά, Βαράν, Σακό, Ντεμπισί, Καμπάιγ (65’ Μαβουμπά), Ματουιντί, Πογκμπά (57’ Σισοκό), Γκριεζμάν, Βαλμπουενά (77’ Ζιρού), Μπενζεμά.

ΟΝΔΟΥΡΑ (Χοσέ Σουάρες): Βαγιαδάρες, Ιζαγκίρε, Φιγκερόα, Μπερνάρντες (46’ Ο. Τσάβες), Μπέκελες, Γκαρίδο, Ο. Παλάσιος, Εσπινόσα, Ναχάρ (58’ Κλάρος), Μπένγκτσον (46’ Γκαρσία), Κόστλι.