ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στον... κόσμο του ο Αυγενάκης που συνεχίζει με την λογική «παιδιά και αποπαίδια»

ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΣΠΡΩΧΝΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΑΝΔΥΤΕΣ !!!

Η κυβέρνηση δείχνει όχι μόνο ότι σκέπτεται, αλλά και να στηρίζει έμπρακτα την οικονομία, γι΄ αυτό άλλωστε άνοιξε σήμερα τα εποχικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, παρά τις αντιρρήσεις μερίδας λοιμοξιολόγων, για να μην καταστραφούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που ασχολούνται σε αυτόν τον κλάδο.

Όμως, συνεχίζει να αρνείται και ο κάνει πράξη με σημερινή της ανακοίνωση, να ξεκινήσει τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της S.L.2 και της F.L. και παράλληλα να κωφεύει στις εκκλήσεις όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, των διοικήσεων των ομάδων τους, που έχουν επενδύσει πολλά χρήματα για τα πρωταθλήματα που δεν παίζονται, για να επανέλθουν στις ομαδικές προπονήσεις, οι οποίες είναι ο μόνος τρόπος που θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν σε φόρμα, ώστε με το που θα ανάψει το πράσινο φως για την εκκίνηση των πρωταθλημάτων τους, αμέσως να γίνει κάτι τέτοιο και να μην χρειαστεί να περιμένουν άλλο ένα μήνα, προκειμένου να έλθουν στην κατάλληλη φυσική κατάσταση.

Δυστυχώς ο αρμόδιος του αθλητισμού στην χώρα μας υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχίζει να είναι ο μόνιμος αρνητής, στο εύλογο αίτημα όλων των φορέων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, για το ξεκίνημα των δύο ανωτέρω πρωταθλημάτων. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη (την περασμένη εβδομάδα έγινε η πρώτη επαφή), η επικοινωνία των ποδοσφαιρικών φορέων (ΕΠΟ, SL1, SL2, FL), με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, αυτός συνέχισε την περασμένη εβδομάδα τις αρνητικές του δηλώσεις για το μείζον θέμα, επηρεάζοντας αρνητικά τους ανθρώπους που κλήθηκαν να αποφασίσουν και αποφάσισαν ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 7/12, με εξαίρεση τις μεγαλύτερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Και όλα αυτά, την στιγμή που η κυβέρνηση, επαναλαμβάνουμε, αποφάσισε να ανοίξουν τα εποχικά καταστήματα, για να μην καταστραφούν επαγγελματίες, συνεχίζοντας με την δική της λογική, με «παιδιά και αποπαίδια» και δεν πάνε να καταστραφούν οι επαγγελματίες προπονητές, γυμναστές, ποδοσφαιριστές, δεν πάνε να καταστραφούν επαγγελματικές ομάδες και άνθρωποι που επένδυσαν σε αυτές (32 ΠΑΕ και 2000 οικογένειες), οι οποίες μέχρι την 7/12 θα έχουν συμπληρώσει 10 συνεχείς μήνες απραξία;

Αλήθεια ποιος άλλος επαγγελματικός κλάδος στην Ελλάδα, έχει να εργαστεί τόσους μήνες;

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (7/12/20)