ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζει τα "φάουλ" ο Λ. Λεουτσάκος

Σαν τον Πόντιο Πιλάτο, νίβοντας τας χείρας του, ενήργησε το καλοκαίρι, όταν οι ομάδες της FL πάλευαν για την περιβόητη αναδιάρθρωση, αφού δεν πήρε ξεκάθαρη θέση και με την σιωπή του ή αν θέλετε την αδύναμη στάση του, έδωσε στην ουσία άνευ όρων, στους πολέμιους της αναδιάρθρωσης, να περάσουν την δική τους αρνητική θέση που ήταν ενάντια στην συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων των δύο κατηγοριών.

Επίσης ήταν "κρυμμένος" όταν η απόφαση για την συνέχιση των πρωταθλημάτων από την κυβέρνηση, αφορούσε μόνο την SL1 και έβαζε κυριολεκτικά στον πάγο τα άλλα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας, την SL2 και την FL, των οποίων τα συμφέροντα δεν μπόρεσε και φυσικά δεν μπορεί να προστατέψει.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης SL2 - FL Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο οποίος συνέχισε τα "φάουλ", μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών για τις τελευταίες εξελίξεις, τις οποίες σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν αρκεί να τις ακολουθείς, αλλά να τις προλαβαίνεις. Και αν δεν μπορείς να το καταφέρεις αυτό, τότε το παλεύεις με «νύχια και με δόντια», αν φυσικά πιστεύεις ότι το δίκιο είναι με το μέρος σου. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε και δεν γίνεται από τον κ. Λεουτσάκο, ούτε στην περίπτωση της αναδιάρθρωσης, πολύ δε περισσότερο σε αυτή που αφορά το λουκέτο που μπήκε στο πρωτάθλημα της FL.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σε αυτή την συνέντευξή του στην ΕΡΤ και πάλι διαχώρισε τις δύο κατηγορίες, στις οποίες είναι πρόεδρος, αφού και πάλι έδωσε προτεραιότητα στο άνοιγμα της SL2 και μετά στην FL. Χαρακτηριστικές είναι δύο απαντήσεις του, σε ανάλογες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, όπως: «να κινηθούμε όλοι μαζί να ξεκινήσει άμεσα η Super League 2» και «οι ομάδες πρέπει να ξεκινήσουν και σε πρώτη φάση η Super League 2 και μετά η Football League».

Σαν να μην είναι αλληλένδετα τα δύο αυτά πρωταθλήματα, με μπαράζ και ημερομηνίες σχετικές για να τελειώσει το Κύπελλο. Σαν να μην είναι επαγγελματική και η τρίτη τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαίρου μας, με παίκτες που ζουν τις οικογένειές τους από αυτή την δουλειά!

Βύλλης Γαλανομάτης

Διαβάστε τα όσα είπε ο Λ. Λεουτσάκος στην ΕΡΤ Σερρών για τις τελευταίες εξελίξεις...