
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 830 φορές
ΠΣΑΠ: «Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 συμπαραστέκονται στους συναδέλφους τους»
Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 συμπαραστέκονται στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, για άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων τους.
Οπως αποφάσισε ο ΠΣΑΠ, οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21, 22 και 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL1 θα αρχίσουν με 1 λεπτό καθυστέρηση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διαχωρισμό που υφίστανται οι συνάδελφοί μας και ζητάμε από τους αρμόδιους να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκληθεί από την παρατεταμένη αγωνιστική τους απραξία.
Οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας δεν επιτρέπουν περιθώρια για μακροχρόνια απουσία από τα γήπεδα και οι δύο κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1
Σκεφτείτε πως εμείς περιμένουμε μόνο ένα λεπτό για τη σέντρα της 9ης αγωνιστικής, ενώ οι συνάδελφοί μας της Super League 2 και της Football League περιμένουν τη δική τους για περισσότερα από 345.000 λεπτά, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός, ανάλογα την κατηγορία που αγωνιζόμαστε.
Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας των δύο κατηγοριών ώστε να αρχίσουν άμεσα τα πρωταθλήματά τους, απαιτούμε να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επιστρέψουν στα γήπεδα.
onsports
Σχετικά Άρθρα
-
Δύσκολη εκκίνηση για τη “Βασίλισσα” – Η επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό
-
Ολοκληρώθηκε η 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών – Οι ομάδες που προκρίθηκαν
-
Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας για εκλογή νέου Δ.Σ. και σχεδιασμό νέας σεζόν
-
Σε κλίμα συγκίνησης η βράβευση του Χρήστου Μποζίνη από τον ΓΑΣ Κοπανού