Θεοδοσιάδης: «Παγκοσμίως οι επαγγελματικές κατηγορίες δεν έχουν κλείσει»

Την άποψη ότι θα έπρεπε να δοθεί άδεια στις επαγγελματικές ομάδες και των υπολοίπων κατηγοριών έστω για προπονήσεις, με την τήρηση φυσικά αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο ίδιος εξέφρασε την αγωνία του για την επόμενη ημέρα λέγοντας μεταξύ άλλων πως η αγωνιστική απραξία δημιουργεί μια «τεράστια αστάθεια» σε όλες τις ομάδες. Ειδικότερα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε τα ακόλουθα: «Η αγωνιστική απραξία δημιουργεί τεράστια αστάθεια σε όλες τις ομάδες.

Το πιο σημαντικό θα ήταν να μας δινόταν τουλάχιστον η δυνατότητα να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις με την τήρηση φυσικά όλων των μέτρων που προβλέπονται. Κινδυνεύει να χαθεί όλη προετοιμασία που έχουμε κάνει. Αν θα πάει και άλλο πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος, ας μας δοθεί τουλάχιστον η δυνατότητα να κάνουμε έστω τις προπονήσεις μας».

Ο κ. Θεοδοσιάδης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Παγκοσμίως οι επαγγελματικές κατηγορίες δεν έχουν κλείσει. Αντιλαμβανόμαστε φυσικά ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων. Και εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε σε κανέναν κακό. Ούτε στις οικογένειές μας, ούτε στους συμπολίτες μας. Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσαμε να συμμετέχουν σε προπονήσεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τους επαγγελματίες. Και αργότερα, όσο πιο γρήγορα μπούμε σε αγωνιστική δράση, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν δαπανηθεί χρήματα, έχουν γίνει επενδύσεις».