Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ με Αυγενάκη για SL2 - FL

Η κατάσταση σε Σούπερ Λίγκα 2 και Football League είναι οριακή, οι δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες παραμένουν στον πάγο ελέω κορωνοϊού και η ανησυχία είναι μεγάλοι στους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΣΑΠ αιτήθηκε, λοιπόν, ακρόαση από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν θετικός και έτσι θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη με το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών τη Δευτέρα (16/11).

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών το Σάββατο (14/11) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ύστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες».

a-sports.gr