ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τουτζάρης: «Mόνο υποσχέσεις και όχι σαφή απάντηση»!

Ο Ημαθιώτης αντιπρόεδρος της Super League 2 και γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης μίλησε για τα δεδομένα του φετινού πρωταθλήματος.

Για τις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Super League 2 και την αναποφασιστικότητα της πολιτείας και των θεσμών να δώσουν μια οριστική απάντηση για το αν ξεκινήσουν η όχι άμεσα τα πρωταθλήματα της Super League 2 μίλησε στην εκπομπή “Sports View” των Μηνά Αλμπαντάκη και Γιώργου Χατζάκη ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη και αντιπρόεδρος της Super League 2/Football League κ. Γιώργος Τουτζάρης.

Ο κ. Τουτζάρης επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής επισημαίνοντας ότι υπάρχουν μόνο υποσχέσεις απο την πολιτεία και όχι συγκεκριμένη απάντηση.

Παράλληλα αναφέρεται στο τι γίνεται με το τηλεοπτικό συμβόλαιο , ενώ αναφερόμενος στον Εργοτέλη απάντησε πως απορεί πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας ο Μάγκετ Σάμι έχει την υπομονή και χρηματοδοτεί και στηρίζει οικονομικά μια ομάδα όπου έχει να παίξει ποδόσφαιρο 9 μήνες, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στους φετινούς στόχους των “κιτρινόμαυρων” για τη νέα χρονιά.

Πηγή: prismasport