- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1270 φορές
«Τρέχει» και το τηλεοπτικό – Συνάντηση SL2-EΡΤ
Σημαντική εξέλιξη προκύπτει μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2. Εν όψει της πρώτης σέντρας που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου αναμένεται και συνάντηση της διοργάνωτριας με την ΕΡΤ.
Το τηλεοπτικό μέτωπο ήταν έτσι κι αλλιώς εκκρεμότητα και αυτή φαίνεται πως θα λυθεί στο επερχόμενο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 15:00.
Η συνάντηση θα γίνει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με την διοργανώτρια να εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της, Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον α’ αντιπρόεδρο Γιώργο Τουντζιάρη και τον β’ αντιπρόεδρο Μπάμπη Σταμούλη.
Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα/πρόταση προς τη διοίκηση της ΕΡΤ για το τηλεοπτικό και η κρατική τηλεόραση απάντησε στη διοργανώτρια για το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών.
mikriliga
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



