ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καταθέτουν τροπολογία για αναδιάρθρωση σε SL2-FL!

Το ΜέΡΑ25 κάνει κίνηση αναδιάρθρωσης με σχετική τροπολογία που θα καταθέσει στη Βούλη εν μέσω των διαβουλεύσεων για το αθλητικό νομοσχέδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπου πρόσφατα οι 22 ομάδες της Football league κατέθεσαν τις σφραγίδες των ομάδων τους στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη,το ΜέΡΑ25 θα βάλει τέλος στα αδιέξοδα καταθέτοντας δια της γραμματέας της κοινοβουλευτικής μας ομάδας Φωτεινή Μπακαδήμα τροπολογία ώστε να δημιουργηθεί μια επαγγελματική κατηγορία της Β ’εθνικής που θα περιλαμβάνει 2 ομίλους Βορρά και Νότου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που καταθέσαμε ο υφυπουργός αθλητισμού απέφυγε να δώσει λύση παραπλανώντας τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αγνοώντας την απόφαση της Ε.Π.Ο. η οποία σύμφωνα με το άρθρο 79 αποφάσισε με την πλειοψηφία των ¾ την δημιουργία μιας επαγγελματικής κατηγορίας Β ‘εθνικής με 2 ομίλους Βορρά και Νότου.

Ως ΜέΡΑ25 καλούμε τους βουλευτές των Κοινοβουλευτικών ομάδων οι οποίοι κατά καιρούς κατέκριναν τον νόμο Βασιλειάδη να στηρίξουν την τροπολογία ώστε να μπει ένα τέλος στα αδιέξοδα ώστε να δούμε ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Για την ΠΣΕ Δωδεκανήσου

mikriliga