ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2014: Εθνική Βελγίου

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Μαρκ Βίλμοτς είναι αυτό που λέμε η πιο hot ομάδα της διοργάνωσης. Με ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή ηλικία, φοβερή ποιότητα σε κάθε γραμμή και με πολύ μεγάλη συνοχή ίσως αποτελέσουν την χρυσή γενιά των Βέλγων φτάνοντας πιο μακριά ακόμα και από την 4η θέση στο Μουντιάλ του 1986. Στην προκριματική φάση απλά εντυπωσίασε και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της με σχετική ευκολία.

Πολύ δεμένη ομάδα, με ποικιλία στο παιχνίδι της και φυσικά ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Ενώ ήδη αποτελούσαν μέλη της Εθνικής Βελγίου οι Φερμέλεν, Κομπανί, Βίτσελ, Φελαϊνί και Μιραλάς τώρα ήρθαν να προστεθούν οι Αζάρ, Ντε Μπρούινε, Κουρτουά και Λουκάκου στην 12 συμμετοχή των «Κόκκινων Διαβόλων» σε Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Το ρόστερ της ομάδας είναι καταπληκτικό και δύσκολα βρίσκει κανείς αδυναμίες αν απομονώσουμε την φυσιολογική έλλειψη εμπειρίας τόσο υψηλού επιπέδου. Πολλοί θεωρούν πως αυτή η ομάδα έχει ότι χρειάζεται για να φτάσει μέχρι και τον τελικό όμως η αλήθεια είναι πως σε τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς μετράει πολύ το ειδικό βάρος της φανέλας, μία κατηγορία στην οποία το Βέλγιο δεν βρίσκεται ψηλά. 

Διαβάστε περισσότερα στο betarades.gr...