ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2014: Εθνική Γαλλίας

Οι πρωταθλητές κόσμου του 1998 ταξιδεύουν στην Βραζιλία με το σύνθημα «χαμηλά την μπάλα». Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ που γεφυρώνει την τωρινή ομάδα με τον μοναδικό τίτλο της Γαλλίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο, διαθέτει κάποιους ποδοσφαιριστές από το πρώτο ράφι αλλά και αρκετούς ταλαντούχους που έχουν την μεγάλη ευκαιρία να διακριθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας. 

Στην προκριματική φάση «έπεσαν» πάνω στην ποδοσφαιρική υπερδύναμη της Ισπανίας και κατάφεραν να φτάσουν στα πλέι οφ αντιμετωπίζοντας την γεμάτη πάθος Ουκρανία. Τα πράγματα έδειχναν αρκετά άσχημα μετά τον πρώτο αγώνα στο Κίεβο, καθώς οι Ουκρανοί επικράτησαν με 2-0 όμως στο Παρίσι οι Γάλλοι έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Νίκησαν με 3-0 μέσα από μία εντυπωσιακή εμφάνιση που τους έφερε στην Βραζιλία. 

Στις τάξεις των «τρικολόρ» υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας καθώς θέλουν πολύ να διακριθούν και να σβήσουν τις κακές αναμνήσεις του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και των κακών εμφανίσεων από τότε μέχρι σήμερα. Αν μη τι άλλο, η Εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει την δυναμική να φτάσει πολύ ψηλά με την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της.

Διαβάστε περισσότερα στο betarades.gr...