ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Ημαθιώτης Γ. Κούτσιας πάει για διπλό ρεκόρ με την φανέλα του ΠΑΟΚ

Στιγμές που θα θυμάται σε όλη του την ζωή βιώνει αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κούτσιας που κατάγεται απο τα Τρίκαλα Ημαθίας, γυιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Μ. Αλεξάνδρου Νίκου Κούτσια, ο οποίος αν αγωνιστεί σήμερα στο ΠΑΟΚ-Αρης και μάλιστα σκοράρει, τότε θα γίνει ο μικρότερος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου», που έπαιξε με την φανέλα του σε πρωτάθλημα της S.L. η Α΄ Εθνικής και θα έχει σκοράρει σε τόσο μικρή ηλικία, ρεκόρ που κατέχουν οι Τορσουνιδης, Γιώργος Κούδας αντίστοιχα.

Ο μόλις 16 ετών ποδοσφαιριστής (γεννημένος το 2004), που εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα, ξεκίνησε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ υπό το βλέμμα του Αμπέλ Φερέιρα. 

Ο νεαρός σέντερ φορ ανέβηκε τις τελευταίες ημέρες από τα τμήματα υποδομής, καθώς στόχος είναι να ακολουθήσει τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία των «μεγάλων» στην Πορταριά Πηλίου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα χθες ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυλαία των πλέι οφ κόντρα στον Άρη και σε αυτή ντεμπουτάρει ο 16χρονος Ημαθιώτης επιθετικός.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 100000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 15 ΤΟΥ!!!

Στην πλειοψηφία του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού μάλλον είναι άγνωστος, με εξαίρεση τους φίλους του ΠΑΟΚ και όσους ασχολούνται -παράγοντες, προπονητές, παίκτες, γονείς, ΜΜΕ- πιο εξειδικευμένα με το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές στις λεγόμενες Υποδομές (Ακαδημίες)...

Στην διεθνή πιάτσα των σκάουτς όμως, ο Γιώργος Κούτσιας είναι σχεδόν...διάσημος. Χωρίς ίχνος βερμπαλισμού αυτό που γράφω, αν κρίνω από το γεγονός πως το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο φιγουράρει στις περισσότερες μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού top 5 (όσον αφορά στα πρωταθλήματα).

Και δεν είναι τυχαίο πως μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ΠΑΟΚ έσπευσε να επεκτείνει το επαγγελματικό συμβόλαιο του (15χρονου τότε) σέντερ φορ μέχρι το 2022, με ετήσιες αποδοχές που προσεγγίζουν τις 100.000 ευρώ (8.000 ευρώπουλα μηνιαίως)!