- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1151 φορές
Αντωνίου: «Β' Εθνική, με νότιο και βόρειο όμιλο»
Καλεσμένος στην χθεσινή (23/6) εκπομπή «Δίκη» στο OPEN ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.
Ο Στέργιος Αντωνίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση της Σούπερ Λιγκ 2 να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημά της αλλά και στην επικείμενη αναδιάρθρωση που, πλέον, έρχεται.
Αναλυτικά τα όσα είπε, σε απόδοση του liganews.gr:
«Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που νομίζω ότι δεν λειτούργησε καλά ούτε στην Σούπερ Λιγκ 2, ούτε στην Φούτμπολ Λιγκ. Όταν η Σούπερ Λιγκ 1 πήρε το πράσινο φως για να παίξει, τότε έπρεπε να αρχίσουν και να ολοκληρώσουν το Πρωτάθλημα (σ.σ. σε ΣΛ2 και ΦΛ). Έπρεπε και πρέπει να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση. Ασφαλώς και να είναι καλύτερη από την προηγούμενη (σ.σ. του κ. Βασιλειάδη).
Δεν έπρεπε να υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να υπάρχουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε δύο ομίλους στη Β Εθνική, σε νότιο και βόρειο για να περιοριστούν τα έξοδα. Θα βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να εμπλουτιστεί με περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Η πρώτη επαγγελματική κατηγορία θα διαμορφωθεί με μια συζήτηση ανάμεσα σε Σούπερ Λιγκ 1 και Σούπερ Λιγκ 2. Ιστορικά οι ομάδες ήταν 16 στη Σούπερ Λιγκ 1. Για το συμφέρουν του ποδοσφαίρου, να προχωρήσουμε σε τρεις κατηγορίες, Α' Εθνική , Β' Εθνική και Γ Εθνική».
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



