ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παίρνουν την οριστική απόφαση στην SL2

Στην αυγή της εβδομάδας θα κριθούν όλα για την Super League 2.

Στο κρίσιμο ΔΣ που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη η ατζέντα είναι συγκεκριμένη: η επιστροφή στη δράση ή όχι θα πέσει ξανά στο τραπέζι με τη διαφορά πως πλέον η όποια απόφαση αναμένεται να είναι και τελεσίδικη.

Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατο ΔΣ αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί, σε πρώτη φάση, η σεζόν με τη διεξαγωγή των δύο αγωνιστικών που απέμεναν για την κανονική περίοδο.

Από τότε μέχρι σήμερα υπήρξαν εξελίξεις και νέα δεδομένα. Κατατέθηκε πρόταση αναδιάρθρωσης σε ΕΠΟ, Λευτέρη Αυγενάκη με την πλευρά της Super League 1 που αποτελεί και το κριτήριο για την υλοποιήση της να μην ψήνεται για 18, 16 και 14 ομάδες αντίστοιχα στις τρεις κατηγορίες.

Τη Δευτέρα οι ομάδες καλούνται να ψηφίσουν και να πάρουν μια οριστική απόφαση για το εάν θα οδηγηθούν ή όχι σε επανέναρξη. Παράλληλα, επικρατεί και στάση αναμονής για τις συναντήσεις που προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού με τους εμπλεκόμενους φορείς (SL1, SL2, ΕΠΟ, ΕΡΤ και NOVA).

Στα σημαντικά στοιχεία εν όψει της τηλεδιάσκεψης που θα κρίνει και το μέλλον της SL2 θα πρέπει να προστεθούν και τα εξής α) η ΓΓΑ έχει δώσει το Ok για σέντρα και νωρίτερα από τις 29/6 β) πως η ΕΠΟ θέλει το μπαράζ για μια θέση στην SL1 να έχει γίνει μέχρι 2/8.

Οι ημερομηνίες αποτελούν αγκάθι και είναι πιεστικές για το κατά πόσο θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, ενώ παράλληλα το πιο κομβικό ζήτημα αφορά την αναδιάρθρωση. Με ποιον τρόπο θα προχωρήσει, εάν βρεθεί η χρυσή τομή για τροποποίηση των κατηγοριών και τι ακριβώς θα συμβεί εφόσον δεν περπατήσει το πλάνο αυτό.

mikriliga.com