ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SL2: Δεν γίνεται να παίξουν όλα τα play off!

Την 2α Αυγούστου όρισε σήμερα η ΕΠΟ ως καταλυτική ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ μεταξύ του 2ου της SL2 και του 13ου της SL, εννοώντας προφανώς το 2ο ματς.

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Πως τα play off της SL2 ή θα μειωθούν και θα αλλάξουν μορφή ή δεν θα διεξαχθούν! Δεν γίνεται αλλιώς, αφού για να προλάβουν οι ομάδες τις ημερομηνίες θα πρέπει να ξεκινήσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου, εννοείται σερί Τετάρτη-Κυριακή, ώστε στις 2/8 να γίνει το 2ο παιχνίδι της σειράς. Διαφορετικά δεν βγαίνει, εκτός και αν πουν πως αντί για 2 αναμετρήσεις την εβδομάδα θα διεξάγονται 3, με την παρέλευση δηλαδή κάθε 48ωάρου. Πόσο εφικτό είναι αυτό; 

Το ενδεχόμενο να υπάρξει στην κατηγορία σέντρα στις 17/6 δεν το συζητάμε με βάσει τις εγκύκλιους που υπάρχουν για μίνιμουμ προετοιμασία 4 εβδομάδων και για αυτό άλλωστε ανακοίνωσαν πρόσφατα πως η επανέναρξη του πρωταθλήματος (;) θα γίνει στις 29/6. Άλλωστε υπάρχουν ακόμη ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις. Άρα ή θα γίνουν τα play off με λιγότερα παιχνίδια ή στην κατηγορία θα παίξουν, όπως αποφάσισαν, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και θα σταματήσουν.  Εκτός αν τεθεί εκ νέου ζήτημα πρόωρου «λουκέτου».

Πηγή: gazzetta.gr