ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήττα για τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας στην Κατερίνη

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην Κατερίνη από τις Νεφέλες Πιερίας με 2-1 για την 4η αγωνιστική.

  

Αν και απείλησε από την αρχή με δοκάρι της Τσούκα Θ. και χαμένο πλασέ της Παπαδοπούλου (στο 5 και το 7), δέχτηκε γκολ στο 13 με μακρινό σουτ και παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε να ισοφαρίσει, όχι μόνο δεν τα κατάφερε και κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ.

 Στο 60 οι γηπεδούχες πέτυχαν το 2-0 και αμέσως μείωσε η Μουρατιδου με κοντινό πλασέ. Μέχρι το 80 χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, αλλά μετά και μέχρι το τέλος η ομάδα της Ημαθίας έκλεισε τις γηπεδούχες στα καρέ τους, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Τελευταία φάση το δυνατό σουτ της Κιουταχιαλη που απέκρουσε δύσκολα η τερματοφύλακας.

Η ομάδα αγωνίστηκε με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών (Φειμ, Στριμπα, Δρενοβιαδου), ενώ έχασε και την Τσούκα Γ. στα μέσα του 2ου ημιχρόνου.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Κανελλάκη, Τσεχελιδου, Φειμ (75 Τσιοχαρη), Στριμπα (90 Σακαλή), Κιουταχιαλη, Μουρατιδου, Δρενοβιαδου,  Τσούκα Γ (59 Καλαιτζογλου), Τσούκα Θ (85 Δεληγιαννιδου) Παπαδοπούλου. Μπαξεβανου.