ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην Κίνα ο πρώην προπονητής της Βέροιας Χ. Κ. Γκρανέρο

Την τεχνική ηγεσία της κινέζικης Chengdu QBao FC με την βοήθεια και της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ανέλαβε ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.
Έγινε γνωστός στην χώρα μας από το πέρασμα του στην ΒΕΡΟΙΑ, σ την οποία εργάσθηκε τη σεζόν 2013 -14. όταν αυτή αγωνιζόταν στην Super League, επί προεδρίας Θ. Καρυπίδη, με το ντιλ όμως να γίνεται επί Γ. Αρβανιτίδη, λίγο καιρό πριν την πουλήσει στο μετέπειτα αφεντικό της «Βασίλισσας».
Ο Γκρανέρο, που από την Παρασκευή είναι ο νέος προπονητής της Chengdu QBao FC ομάδας που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Κίνας.
Η εν λόγω ομάδα η οποία την σεζόν που τελείωσε, έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα Play -Off ανόδου, προχώρησε στην πρόσληψη του Γκρανέρο, με στόχο τον προσεχή Απρίλιο να προσπαθήσει εκ νέου προκειμένου να προβιβαστεί στην πιο πάνω κατηγορία
Ο νέος προπονητής της κινέζικης ομάδας, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει, πέρα από την ΒΕΡΟΙΑ και σε  Χάβεα, Οντινιέτ, Μπενιδόρμ, Νοβέλδα, Λεβάντε, Ταραγόνα, Έρκουλες, Αλικάντε, Πονφεραντίνα, Αλαβές, Οβιέδο, Μελίγια, ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία χάρη και στην βοήθεια της Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρία QBao που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία της εν λόγω ομάδας, αποτελεί μεγάλο χορηγό της Ρεάλ Σοσιεδάδ κι έπειτα από συνεννόηση που υπήρξε, αποφασίστηκε η πρόσληψη του Γκρανέρο.