ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οριστικά τέλος ο Φερνάντο Σάντος από την Εθνική!

Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε το τέλος του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική Ελλάδας, καθώς το επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του, ο Γιώργος Σαρρής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο NOVAΣΠΟΡ FM:

«Ναι ισχύει, μετά το Μουντιάλ θα χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον κ. Σάντος. Απ’ ότι κατάλαβα κι εγώ του λείπει η καθημερινότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαρρής σχετικά με την αρνητική απάντηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού για παραμονή στον πάγκο της Εθνικής.

«Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει την ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Ήταν κάτι που μπορούσε να συμβεί. Το συμβόλαιο του κ. Σάντος έληξε στις 30/12 και υπήρξε μια εξάμηνη ανανέωση λόγω Μουντιάλ. Μακάρι να έμενε, εμείς θέλαμε, καθώς προσέφερε πολλά στην Εθνική αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ για το θέμα του αντικαταστάτη του Σάντος είπε:

«Δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτούμε να βρούμε έναν άξιο αντικαταστάτη του και πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα έχουμε καταλήξει. Το μπάτζετ θα είναι ανάλογο με αυτό που υπήρχε για τον κ. Σάντος. Κανείς δεν έχει προταθεί από τα ονόματα που γράφονται, ούτε κάποιος (σ.σ. αναφέρεται στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς) αποτελεί εισήγηση κανενός.

Υπάρχουν κάποια ονόματα στη σκέψη μας και κάποιοι που έχουν αυτοπροταθεί, αλλά θεωρώ ότι θα μας γίνουν και άλλες προτάσεις και θα δούμε. Καλό θα ήταν ο νέος προπονητής να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν θα έλεγα ότι θέλουμε οπωσδήποτε να είναι ξένος. Ακόμα είναι νωρίς. Τώρα πήραμε την απάντηση του κ. Σάντος, θα καθίσουμε να συζητήσουμε και θα δούμε. Δεν βιαζόμαστε. Έχουμε χρόνο».