ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Κουλούρα πρωταθλήτρια του VERGINA CUP 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου VERGINA CUP 2017, που διοργάνωσε το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, στο γήπεδο του Μακροχωρίου  από την Παρασκευή 9 Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ .ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΪΤΑΝΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΣ  ΝΗΡΕΑΣ, «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ», ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ.

Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες την τελευταία ημέρα του τουρνουά δεν ήταν και οι καλύτερες όλοι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, σύμφωνα με το πρόγραμμα.  

   Στο τελικό που διεξήχθη μετά το τέλος των αγώνων των ακαδημιών, το βράδυ  της Κυριακής, η Κουλούρα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια νικώντας στον τελικό την Αγ. Βαρβάρα.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων κάθε τμήματος έγιναν απονομές μεταλλίων σε κάθε αθλητή από εκπρόσωπο της ΕΠΣ Ημαθίας, του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Προέδρους και εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων της Ημαθίας καθώς και από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Σε κάθε ακαδημία δόθηκαν δώρο 4 μπάλες.