ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μοιρασιά για «Κίτρινους» και «Κόκκινους»

Αν και όλα συντελούσαν στην διεξαγωγή ενός καταπληκτικού αγώνα, εντούτοις οι παίκτες και των δύο ομάδων με εξαίρεση κάποιους από αυτούς, μάλλον λόγω του πολύ καλού καιρού είχαν το μυαλό τους στις απόκριες.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι μεταξύ των ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, το οποίο δεν διέπει δάφνες ποιότητας. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι νοχελικά με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις εκατέρωθεν.

Όαση για τα μάτια των λιγοστών φιλάθλων (ήρωες) που παρευρέθησαν στο γήπεδο η απόδοση του δεξιού μπακ των «Κόκκινων» Γ. Μωυσιάδη που επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές δένοντας την άμυνα, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Οι φάσεις οι οποίες εξελίχθηκαν μπροστά από τις εστίες λιγοστές και οι περισσότερες στο πρώτο ημίχρονο.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τους «Κόκκινους» με πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ της επιθετικής τριπλέτας με αποδέκτη τον Γκατζούφα, ο οποίος τη στέλνει άουτ.

ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής των «Κίτρινων» με τον Βασιλείου, η μπάλα κατευθυνόμενη στο 'γάμα' της εστίας αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Ορδουλίδη, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παρταλίδης πλασάρει και κάνει το 1-0.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τους «Κίτρινους» με τον Μ. Παπαδόπουλο, ο οποίος με δεξί βολέ στέλνει την μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ωραία κάθετη μπαλιά του Σ. Ανάστου στη περιοχή των «Κόκκινων», ο Τσιουμέλας προλαβαίνει τον Ελευθεριάδη αλλά τσιμπώντας την μπάλα την στέλνει άουτ.

ΓΚΟΛ: Η σειρά των «Κίτρινων» να πανηγυρίσουν. Επέλαση του Μιχαηλίδη από το κέντρο προς την περιοχή των «Κόκκινων», την κατάλληλη στιγμή σπάει στον Τσιουμέλα, ο οποίος με δεξί βολέ από μέσα και δεξιά στέλνει τη μπάλα να «αναπαυτεί» στα δίχτυα του Ελευθεριάδη.

Τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για τους «Κίτρινους» με τους Ανάστο Σ. και Μιχαηλίδη μετά από ωραίο συνδυασμό να μην μπορούν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο άξια αναφοράς φάση για τους «Κόκκινους», μετά από εκτέλεση φάουλ του Γ. Ιωαννίδη, τη μπάλα ο Ν. Ανάστος, ο οποίος μετά από πολλή ωραία πλαγιοκόπηση της «Κίτρινης» άμυνας από αριστερά, σπάει την μπάλα προς το πέναλτι για να βρει έναν εκ των τριών επιθετικών, αλλά τελευταία στιγμή ο πολύ καλός όποτε χρειάστηκε τερματοφύλακας Ορδουλίδης αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ορδουλίδης, Λέτσιος (Τοπούζης), Γκανάς, Ντίνας, Δεμερτζίδης, Ανάστου Σ, Σούλης Σ, Σπανός (Κυρατζόπουλος), Ξενόπουλος, Παπαδόπουλος Μ, Μιχαηλίδης, Τσιουμέλας.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Ελευθεριάδης, Μωυσιάδης, Μπάτσης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Παρταλίδης, Ανάστου Ν, Ζαχόπουλος (Ιωαννίδης), Γκατζούφας (Ιωαννίδης), Νικολαίδης, Βασιλείου, Τσαντεκίδης (Χαραλαμπίδης).