ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα για τα τμήματα υποδομής

Με γκολ του Καραγιάννη στο 72' η Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ πήρε τη νίκη μέσα στη Λιβαδειά 0-1, ενώ δικαιούταν και άλλα τέρματα, παρά την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της «Βασίλισσας» Μπλατσιώτης απέκρουσε ανύπαρκτο πέναλτι, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.
ΒΕΡΟΙΑ (Μπ. Σιαμόγλου): Μπλατσιώτης, Ράδης, Τσιούχας, Τσουλχαϊ Ερ. (70' Ευθυμιάδης), Τερζής, Νύκταρης, Δόρης, Τσιότρας, Καραγιάννης (80' Φωτόπουλος), Βασάρας (86' Κουμπαρόπουλος), Ζυγκερίδης.
* Η Κ17 γνώρισε την ήττα στη Λάρισα απο την τοπική ομάδα με 2-1, έχοντας εκτός απο την τοπική ομάδα να αντιμετωπίσει και την κακή διαιτησία. Στο 28' βρέθηκε να χάνει 1-0, ενώ στο 72' 2-0. Στο 85' μείωσε 2-1 με τον Ματελόπουλο, αφού προηγουμένως στο 65' δεν δόθηκε υπερ της πέναλτι.
BEΡΟΙΑ (Δ. Χριστοφορίδης): Ντιντιλάς, Μπράτζια (60' Κωστογλίδης), Ιτσκάρας, Παλάνης (74' Κοντός), Καγκελίδης, Τζάνι (78' Χ"Γεωργίου), Στογιαννίδης, Ταλαίπωρος (85' Γώτας), Κουλιανίδης (60' Ματελόπουλος), Κουτσούκης, Σοφιανίδης.
* Η Κ15 αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Λάρισα, στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων. Οι Βεροιώτες που ήταν σαφώς καλύτεροι αν και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Θεοδώρου στο 20' και του Βασίλτση στο 50', ισοφαρίστηκαν στο 65' και στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Καψαλιάρης): Διούδης, Παπαγιάννης (40' λ.τρ. Πελτέκης), Τσουλχαϊ Ντ., Τσομίδης (60' Παρασχόπουλος), Τσουλχαϊ Αρ., Ηλίας, Γατουρτζίδης, Λούτσης, Βασίλτσης (75' Κουτσιαμπασόπουλος), Θεοδώρου (78' Κατσκαβέλης), Γκιλιόπουλος.