ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το ποδοσφαιρικό «αντίο» του Ημαθιώτη Π.Παναγιωτίδη

Ο Πόλυς Παναγιωτίδης αγωνίστηκε  για τελευταία φορά με την φανέλα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης στον αγώνα με το Κορακοβούνι καθώς αποφάσισε να δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ομάδα του φρόντισε να τον ευχαριστήσει με την νίκη με σκορ 4-2 επί του Κορακοβουνίου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας λέγοντας νικηφόρα έτσι το αντίο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πόλυς Παναγιωτίδης  για όσους δεν γνωρίζουν, κατάγεται από την Αλεξάνδρεια, αγωνίστηκε με τα χρώματα της γενέτειράς του, αλλά και της «Βασίλισσας του Βορρά» όταν αυτή την περίοδο 2003-2004 κέρδισε το εισιτήριο για την Γ΄Εθνική, έχει μακρά ποδοσφαιρική διαδρομή και μεγάλη καριέρα σε άλλες ομάδες,  ενώ τα τελευταία τρία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης, όπου ζει και εργάζεται, βοηθώντας τα μέγιστα το νεανικό σύνολο στα πρώτα του βήματα στις τοπικές κατηγορίες Αρκαδίας.

Πέραν από την ποδοσφαιρική του καριέρα που αναμφισβήτητα είναι μεγάλη ο ‘’Πολ’’ κέρδισε τον σεβασμό συμπαιχτών και αντιπάλων με το ήθος και τον χαρακτήρα του δίνοντας παράλληλα μάθημα μαχητικότητας και θέλησης προς τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου που τώρα κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Με μια ανάρτηση και μια ιδιαίτερη φωτογραφία στο facebook ο Πόλυς Παναγιωτίδης γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ευχαριστώντας τόσο την ομάδα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης όσο βέβαια και τις υπόλοιπες ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση και η φωτογραφία του Πολυ Παναγιωτίδη στο facebook

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα για αύριο και για πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης για τα όμορφα τρία χρόνια που πέρασα και τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε θα είμαι δίπλα σας και θα σας στηρίζω. Σίγουρα δεν ξεχναω όλε τις άλλες ομάδες που έχω αγωνιστεί και έχω πολλές αναμνήσεις και ακόμη περισσότερο φιλίες.