ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα καλύτερά μας χρόνια με τον «αρχιστάτηγο» - Παρουσιάστηκε το λεύκωμα του Μίμη Δομάζου

Το λεύκωμα «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» για το θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο, παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Ήταν μια εκδήλωση ξεχωριστή, με τον Δικηγορικό Σύλλογο να τολμά σε κάτι φαινομενικά "παράταιρο" με το αντικείμενο και το επιστημονικό του πεδίο, όμως, όπως αποδείχτηκε και αναδείχτηκε από τους ομιλητές, ήταν μια εξαιρετική ιδία και μια άρτια εκδήλωση!!!

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από νωρίς, αλλά από ακόμη πιο νωρίς τυχεροί αποδείχθηκαν οι "πρωινοί", σε ένα ανεπανάληπτο "μουχαμπέτι" με επίκεντρο, ποιον άλλον, τον Αχιλλέα Ασλανίδη!!!

Ο γνωστών βαθύτατων πρασίνων οπαδικών συναισθημάτων, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτης Καραβασίλης ο οποίος είχε την κεντρική ευθύνη της διοργάνωσης, άνοιξε την εκδήλωση με εμφανέστατο "τρακ"...

Εδώ που τα λέμε, όταν υποδέχεσαι το ίνδαλμά σου δεν μπορείς να μην συγκινηθείς...

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Δημήτρης Ζυγουλιάνος απηύθυνε το επίσημο καλωσόρισμα, ανασκαλίζοντας παιδικές και εφηβικές μνήμες.

Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα ο δημοσιογράφος, Κώστας Μπλιάτκας, ο οποίος είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Για τον -μέχρι που πήρε το λόγο ο Στέφανος Γαϊτάνος - "στρατηγό" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησαν ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Κούλης Αποστολίδης, ο Λάκης Σημαιοφορίδης, ο Στέφανος Γαϊτάνος...

"Μεταξύ των "στρατηγών", ο Μίμης Δομάζος είναι ο αρχιστράτηγος", είπε ο "στρατηγός της Βέροιας.

Ακολούθησε ο ανεπανάληπτος, Αχιλλέας Ασλανίδης, ο εκδότης κ. Ξηντάρας και μετά ήρθε η ώρα του "αρχιστράτηγου".

Ο Μίμης Δομάζος ανέβηκε στο βήμα και θυμήθηκε, στην πραγματικότητα μοιράστηκε με το κοινό, στιγμές ξεκινώντας από την εφηβεία, την Άμυνα Αμπελοκήπων και φτάνοντας στο σήμερα με τον αιώνιο έφηβο, πάντα γελαστό και πάντα έτοιμο, ακόμη και τώρα να μπεί στο γήπεδο και να μαγέψει...

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η Μίμης Δομάζος υπέγραψε το λεύκωμα και φωτογραφήθηκε με τους φίλους που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα τιμώντας την εκδήλωση και τον μεγάλο ποδοσφαιριστή.

ΠΗΓΗ: VERIANET.GR