- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 2285 φορές
Συνάντηση από τα... παλιά στην ΑΕΠ Βέροιας!
Μία πολύ όμορφη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο γνωστό καφέ «NOUVEAU» στη Βέροια.
Τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Βέροιας, ο Δημήτρης Αναστασίου, ο Δημήτρης Φουρκιώτης και ο Γόλης Παπαδόπουλος, υλοποιούν μια ιδέα που είχαν, να συναντηθούν ύστερα από χρόνια νυν και πρώην παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ομάδας.
Έτσι, το παρών αναμένεται να δώσουν ονόματα που έγραψαν την δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεκίνησαν ή πέρασαν από την Ποντιακή ομάδα, όπως οι Ατματζίδης, Νινιάδης, Νταμπίζας, Ακριβόπουλος, Δέλλιος, Γελαδάρης, Τζιόκας και άλλοι λιγότερο γνωστοί αλλά που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στην ομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν το παρών σε αυτή τη «ρετρό» συνάντηση, μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6949488205 (Αναστασίου), 6976816854 (Φουρκιώτης), 6946014322 (Παπαδόπουλος).
Σχετικά Άρθρα
-
ΕΠΣΗ: Ανακοινώθηκαν οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής και οι κλήσεις σε απολογία για τις ομάδες -
Πρωτάθλημα Υποδομών Κ-14 ΕΠΣΗ: Το πρόγραμμα του Α΄ Γύρου – Αναλυτικά όλες οι αγωνιστικές -
Ετοιμάζουν δυναμική παρουσία στη Βέροια οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα -
Αλεξάνδρεια – Λουτρός 3-4: Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής!



