- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 831 φορές
Κάλεσμα του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου για την φιέστα ανόδου
Από την διοίκηση του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου ανακοινώθηκαν τα εξής:
Την Κυριακή 10/04/2016 και ώρα 16.30 η ομάδα δίνει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με την ομάδα της Μαρίνας! Οι παίκτες, ο Προπονητής και το Δ.Σ. καλούν όλους τους φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝ στην φιέστα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ του ομίλου!!! Με το σφύριγμα της λήξης του ματς...... Γιορτάζουμε την άνοδο και την πρώτη θέση της Ομάδας μας, με Άφθονο κρασί και ψητά (προσφορά του Δ.Σ.)!!
Από το συγκεκριμένο παιχνίδι ανοίγει και ένας νέος κύκλος για την ομάδα, όπου θα τιμά παίκτες και παράγοντες που έχουν προσφέρει στο Αγαπημένο μας σωματείο. Την Κυριακή τιμούμε τον Χαράλαμπο Σπυριδωνίδη Προπονητή και παίκτη-Αρχηγό της ομάδας.... Για την πολυετή του προσφορά στον σύλλογο! Μιας και θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝ σε επίσημο παιχνίδι.
Επίσης τιμούμε τον Αθανάσιο Παπαδίνα προπονητή των Ακαδημιών,παίκτη της ομάδας & Αρχηγό (για πολλά χρόνια) και πρώην Προπονητή της πρώτης ομάδας για την προσφορά,την αφοσίωση και την αγάπη του προς την ομάδα μας! Για τους δύο αυτούς παίκτες-άνδρες που έχουν προσφέρει όσο λίγοι στην πρόσφατη Ιστορία της ομάδας ως ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως ως ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και συνεχίζουν να το κάνουν από διαφορετικό πόστο πλέον.... Δεν χωρούν συστάσεις και περιττά λόγια παρά μόνο Σεβασμός! Ευχή μας είναι να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη να προσφέρουν στην Ομάδα!!
Υ.Γ. Η κίνηση αυτή δεν θα είναι μεμονωμένη. Στόχος μας είναι να τιμηθούν όσοι προσέφεραν στην Ομάδα-Οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ.
Σχετικά Άρθρα
-
Ετοιμάζουν δυναμική παρουσία στη Βέροια οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα -
Αλεξάνδρεια – Λουτρός 3-4: Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής! -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τι έγινε στους πρώτους νοκ-άουτ αγώνες και το πρόγραμμα της συνέχειας -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: "Θρίλερ" και επική ανατροπή για τον Λουτρό μέσα στην Αλεξάνδρεια! (φωτο)



