- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1094 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Σιόντης
Με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Στέφανος Σιόντης έφτασε τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε την Τρίτη (01/03), με τον νεαρό τεχνικό να βλέπει και πάλι τους Τζαμέλ Αμπντούν και Σωτήρη Μπαλάφα (φωτο) να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.
Αντίθετα, οι Βεργώνης, Νάστος, Κόλα, Λόπεζ και Μπατιόν προπονήθηκαν και πάλι ατομικά και φυσικά δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.
Να σημειωθεί ότι, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν εναντίον της Κ20 σε εσωτερικό διπλό.
Σχετικά Άρθρα
-
Θύελλα Κατσικάς: «Ευχαριστώ» στους φιλάθλους και στη Νάουσα -
«Επικίνδυνες» αποστολές για τους πρωτοπόρους στην 3η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΗ -
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Διπλό «διαζύγιο» με Μουστάκα και Βαρσαμόπουλο! -
Γ' Εθνική (3ος όμιλος): "Χρυσό" διπλό για τη Βέροια, "σεφτέ" η Νάουσα – Αποτελέσματα και βαθμολογία



