- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1018 φορές
Προπονήθηκε ο Αμπντούν στη "Βασίλισσα"
Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε και την Πέμπτη (18/02) η προετοιμασία της "Βασίλισσας του βορρά" για τον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας, με τον Τζαμέλ Αμπντούν να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και να υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το ματς με τους "πάνθηρες".
Αντίθετα, ο Μπατιόν συνέχισε να γυμνάζεται ατομικά, ενώ οι Μπαλάφας, Βεργώνης, Νάστος και Κόλα ακολούθησαν και πάλι πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" συνεχίζεται αύριο Παρασκευή με πρωινή προπόνηση (11:30) στο Προπονητικό Κέντρο της "Βασίλισσας" στο Ταγαροχώρι.
Σχετικά Άρθρα
-
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» του ΦΑΣ Νάουσα – Φιλικό την Τετάρτη με Πανεδεσσαϊκό (φωτο-βίντεο) -
Κώστας Γερουλίδης: Η αθόρυβη δύναμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας -
Θετικά δείγματα από τη Βέροια: Δυνατή άμυνα και καλό ποδόσφαιρο – Νέο φιλικό την Τετάρτη -
Ακόμα τέσσερις ανανεώσεις για την ΑΕΚ Καμποχωρίου ενόψει της νέας σεζόν



