- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1549 φορές
Έδωσε τα χέρια με Ουέλινγκτον η ΝΑΟΥΣΑ!
Η ηχηρή μεταγραφική κίνηση της ΝΑΟΥΣΑΣ, την οποία προαναγγείλαμε με χθεσινό μας ρεπορτάζ, ακούει στο όνομα του Ντάνιελ Ουέλινγκτον!
Ο πολύπειρος βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνιζόταν στο Ροδοχώρι, ενώ παλαιότερα φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Πανθρακικού, της Δόξας Δράμας, της Νίκης Βόλου, του Θρασύβουλου, της Αναγ. Καρδίτσας και του Πανελευσινιακού, πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και αναμενόταν να υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον ΦΑΣ.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του θα οριστικοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, μιας και οι άνθρωποι του Ροδοχωρίου επιθυμούν να παίξει για τελευταία φορά με τα χρώματα της ομάδας τους, στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τη Μελίκη και στην συνέχεια να τον αποδεσμεύσουν.
Πρόκειται σίγουρα για μια σημαντική μεταγραφή των «κυανόλευκων» που τους ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Σχετικά Άρθρα
-
Αλεξάνδρεια – Λουτρός 3-4: Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής! -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τι έγινε στους πρώτους νοκ-άουτ αγώνες και το πρόγραμμα της συνέχειας -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: "Θρίλερ" και επική ανατροπή για τον Λουτρό μέσα στην Αλεξάνδρεια! (φωτο) -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: «Καθαρή» πρόκριση για τη Θύελλα Σταυρού επί του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου (φωτο)



