- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 998 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Επιστροφή στις προπονήσεις με Αμπντούν και Ιμπραϊμ!
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» μετά την ολιγοήμερη άδεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων και ξεκίνημα προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (02/01/16).
Το πρόγραμμα της Κυριακής (27/12) περιελάμβανε για τους «κυανέρυθρους» ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους Αμπντούν και Ιμπραϊμ να δίνουν κανονικά το παρών παρότι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου!
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καλί, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Βεργώνης. Απόντες ήταν οι Μπαλάφας (βάπτιση του γιου του), Κόλα, Μαγιέφσκι, Νέτο, Μαλόν και Λόπεζ, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει μία επιπλέον ημέρα άδειας.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ συνεχίζεται αύριο με πρωινή προπόνηση (11:00) στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ταγαροχωρίου.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Πρώτη γεύση από τη «Βασίλισσα» για τον Τάτζιο Τζέιμς (pic) -
Α' ΕΠΣΗ: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα ΑΕΠ Βέροιας - ΑΣ Λευκαδίων 1-0 -
Εκκίνηση με θέαμα και πολλά γκολ στο πρωτάθλημα Κ-16 της ΕΠΣ Ημαθίας -
Νάουσα - Θύελλα Κατσικάς 1-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών



