- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1357 φορές
Χωρίς τρεις ο Ο.Φ.Η. υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ
Με προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τη ΒΕΡΟΙΑ στο Γεντί Κουλέ στις 3μμ.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Ρικάρντο Σα Πίντο πήρε μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες, συν τον Ροβίθη. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης και οι τραυματίες Φραγκουλάκης, Κάλαϊτζιτς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει μονάχα σε μια αλλαγή στην βασική ενδεκάδα, αυτή αφορά την είσοδο του Βερόν στη θέση του τραυματία Κάλαϊτζιτς στη μεσαία γραμμή.
Σε διάταξη 4-4-4-1, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Φερνάντες με τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιλιάζες στο αριστερό και στόπερ τους Ζόρο - Τριποτσέρη.
Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μακρής - Βερόν, έχοντας δεξιά τους τον Ζε Εντουάρντο και αριστερά τον Περογαμβράκη. Ο Όγιος θα έχει δημιουργικό ρόλο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ και πίσω από τον Παπάζογλου που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



