- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 787 φορές
Πέντε έξω, ένας μέσα στον Αστέρα Τρίπολης για Βέροια
Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές, αλλά με τον Γκοϊάν στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Αστέρας Τρίπολης για την Βέροια, ενόψει του αγώνα με την «Βασίλισσα του Βορρά».
Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» της Ημαθίας και ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι Κοσίτσκι, Μπερτόλιο, Κιτόκο, Σκουρτάι και Αλόκο, ενώ αντίθετα, μετέχει ο Γκοϊάν.
Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Ζησόπουλος Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Γκοϊάν, Ντουντού, Μάσα, Δημούτσος, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος, Γιάννου.
Σχετικά Άρθρα
-
Γ' Εθνική: «Σφυρίχτρα» από την Πιερία στο ντέρμπι Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα – Οι ορισμοί της αγωνιστικής -
Β’ Εθνική Γυναικών: Με τριάδα από τα Γρεβενά ο ΠΑΣ Βέροια στην Κοζάνη – Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ξεκινάει η 2η φάση με τέσσερις ενδιαφέρουσες νοκ-άουτ αναμετρήσεις -
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας



