- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 974 φορές
Με αλλαγές η ΒΕΡΟΙΑ στο ματς Κυπέλλου με Καλλιθέα
Με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της "Βασίλισσας" για την εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (03/12, 15:00) με την Καλλιθέα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και στημένες φάσεις. Δεν προπονήθηκαν οι Αμπντούν (θλάση 2ου βαθμού στον δικέφαλο), Καλί (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και Μελικιώτης (τράβηγμα στον δικέφαλο).
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μαλόν, Νέτο, Σιόντης, Ιμπραϊμ, Καρακώστας, Μπατιόν, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι, Γεωργιάδης, Γιουσούφ, Καϊκούτ, Κόλα, Ξόμπλιος και Ναζλίδης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
1. Ατρόμητος 4
2. Καλλιθέα 3
3. ΒΕΡΟΙΑ 1
4. Λαμία 0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (17:15)
Λαμία – ΒΕΡΟΙΑ
Καλλιθέα - Ατρόμητος
Σχετικά Άρθρα
-
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ξεκινάει η 2η φάση με τέσσερις ενδιαφέρουσες νοκ-άουτ αναμετρήσεις -
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας -
Β' ΕΠΣΗ (3η αγ.): Αήττητο δίδυμο στην κορυφή, ευρείες νίκες και αριθμοί – Όσα έγιναν στα γήπεδα -
Super League 2: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής, βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης



