- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 754 φορές
Ξαφνική λύση της συνεργασίας με Υφαντίδη στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!
Στην λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Χρήστο Υφαντίδη προχώρησε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ύστερα από απόφαση της διοίκησής του.
Ήταν μια ενέργεια που ξάφνιασε τους φίλους του Ημαθιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αυτό γιατί η ομάδα της Αλεξάνδρειας είχε μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με μοναδική εξαίρεση την ήττα του περασμένου Σαββάτου από το Ροδοχώρι που ήταν και η πρώτη της φετινής σεζόν!
"Ή διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χ.Υφαντιδη τον οποίο ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας", αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των "ασπρόμαυρων".
Αυτή είναι η δεύτερη λύση συνεργασίας ομάδας της Α1 με προπονητή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αφού προηγήθηκε η παραίτηση του Σάκη Παγγούρα από τον πάγκο της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου!
Σχετικά Άρθρα
-
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας -
Β' ΕΠΣΗ (3η αγ.): Αήττητο δίδυμο στην κορυφή, ευρείες νίκες και αριθμοί – Όσα έγιναν στα γήπεδα -
Super League 2: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής, βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης -
Δημοτικό Στάδιο Νάουσας: Προβληματισμός για τον νέο χλοοτάπητα και βελτιωτικές κινήσεις



