- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 711 φορές
Μαγιέφσκι: «Παίζουμε καλά εκτός έδρας»
Ο Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι δηλώνει στην κάμερα του Novasports ότι η ΒΕΡΟΙΑ δεν έχει κάτι να φοβηθεί από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας, δημιουργούμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση με τον αντίπαλό μας και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς και θα καταφέρουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας και δεν έχουμε να ανησυχούμε για κάτι. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα παρόμοιας δυναμικότητας με εμάς και δεν θα πρέπει να μας φοβίζει».
Για τη μέχρι τώρα προσωπική του απόδοση: «Δεν είμαι πολλούς μήνες στην Ελλάδα, τώρα γνωρίζω το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι βελτιώνομαι συνεχώς, είχα κάποιες ευκαιρίες για γκολ στα τελευταία παιχνίδια και φιλοδοξώ να καταφέρω να σκοράρω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου».
Σχετικά Άρθρα
-
Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας -
Η άγνωστη ιστορία του Δημήτρη Κοτταρίδη: Πώς ο πρώην πορτιέρο της Βέροιας άφησε την επίθεση για τα γκολπόστ! -
Απόλλων Λυκογιάννης: Νέα προσθήκη κάτω από τα δοκάρια με τον έμπειρο Σουροβίκη -
Ο Στάθης Τσουφλίδης κάτοχος της κάρτας GOLD MEMBER No 06/24 της "Βασίλισσας"



