- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1449 φορές
ΝΑΟΥΣΑ: Έκλεισε φιλικά με Κρύα Βρύση & Εθνική ομάδα EURO 2004!
Ένα δυνατό φιλικό τεστ, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, έκλεισε ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ.
Οι "κυανόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που φέτος κέρδισε την άνοδό του στην Γ' Εθνική κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ, σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (14/08) στις 6:30 το απογευμα.
Φιλικό παιχνίδι δίνουν και σήμερα Τετάρτη (12/08) οι Ναουσαίοι, που θα υποδεχθούν την ομάδα της Βεργίνας στις 18:30.
Επίσης έγινε γνωστό ότι η ΝΑΟΥΣΑ θα αντιμετωπίσει σε ένα σπουδαίο φιλικό ματς την Εθνική ομάδα του EURO 2004 και τους φίλους του Θ. Ζαγοράκη, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο ΔΑΚ Νάουσας!
Κατά τα λοιπά, η διοίκηση του ΦΑΣ έβαλε "πωλητήριο" στον ποδοσφαιριστή Παρηγορίδη με οικονομικά ανταλλάγματα, ενώ αποφασίσθηκε να μην συνεχίσει στην ομάδα ο Δ Πέϊκος, στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει την παραμονή του αλλά ο παίκτης δεν ανταποκρίθηκε.
Σχετικά Άρθρα
-
Ανοιχτή προπόνηση για τον ΦΑΣ Νάουσα – Κάλεσμα στον κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο! -
Super League: Δυνατή πρεμιέρα με ευρείες νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία -
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα



