- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1152 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Δανεικός στον ΑΟ Χανιά ο Μπουζούκης
Με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες (κυρίως της Football League) θα δοθούν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στη «Βασίλισσα».
Ο πρώτος παίκτης που παραχωρήθηκε ως δανεικός από τους «κυανέρυθρους» είναι ο 22χρονος μέσος Γιώργος Μπουζούκης -αποκτήθηκε φέτος από τον Πιερικό-, ο οποίος θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στον ΑΟ Χανιά, ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσει ο Στέφανος Ντόγος που θα δοθεί πιθανότατα στον Πανσερραϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων:
«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, ως δανεικός από την Βέροια, με τον Γιώργο Μπουζούκη. Είναι γεννημένος 26/7/1993 αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει ύψος 1,90. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγινιακό, Βατανιακό, Πιερικό και Βέροια».
Σχετικά Άρθρα
-
ΑΠΣ Μελίκη: Τέλος ο Φώτης Παπαδόπουλος, νέος τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών ο Αντώνης Παρσόπουλος -
Γ' Εθνική (3ος όμιλος): «Οδηγεί» μόνος την κούρσα των σκόρερ ο Γιάννης Ιωάννου – Ο αναλυτικός πίνακας -
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Μακροχωρίου ο Σταύρος Κωστογλίδης -
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης!



