- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1115 φορές
Συνεχίζει την ενίσχυσή της η ΝΑΟΥΣΑ
Συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ, η οποία προχώρησε στην οριστικοποίηση μίας ακόμη μεταγραφικής κίνησης.
Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας την περσινή σεζόν, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Πατατούκα, για τον οποίο αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κυανόλευκους».
Μετά την απόκτηση του Πατατούκα, οι Ναουσαίοι θα κινηθούν σίγουρα για έναν φορ κρούσης, ενώ θα προσθέσουν στο ρόστερ τους και 2-3 νεαρούς παίκτες που ξεχώρισαν από ομάδες της γύρω περιοχής.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ζούρκος ανανέωσε και τυπικά την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» και θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο ρόστερ του ΦΑΣ.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



