- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 910 φορές
Με Γώγο στην προεδρία η Χαρίεσσα
Για την Κυριακή 21/6 προσδιορίζεται η γενική συνέλευση της Χαρίεσσας, προκειμένου να αναδειχθεί νέο Δ.Σ., ύστερα απο την αποχώρηση απο την προεδρία του Σάββα Ακριτίδη. Κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν οι περισσότεροι του νυν Δ.Σ. και την προεδρία αναμένεται να αναλάβει ο έμπειρος Χαρισιώτης παράγοντας Δημήτρης Γώγος.
Αγωνιστικά τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ενώ τις προηγούμενες μέρες έγινε μια πρώτη βολιδοσκόπηση κάποιων παικτών τους οποίους η διοίκηση θέλει να κρατήσει στην ομάδα.
Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, εκτός απροόπτου και απο τη στιγμή ο Δ. Γώγος θα είναι πρόεδρος, στον πάγκο θα καθίσει για 4η συνεχή χρονιά ο Χαλκιάς, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



