- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1493 φορές
Απογοητευμένος ο Τυριακίδης, σκέφτεται την παραίτηση!
Φανερά προβληματισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τα Μουδανιά ο προπονητής της Ειρηνούπολης, Γιώργος Τυριακίδης.
Ο έμπειρος κόουτς δεν έκρυβε την απογοήτευσή του για την κακή παρουσία της ομάδας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί άμεσα με τον χρηματοδότη του συλλόγου Θόδωρο Καρυπίδη και τον πρόεδρο Αργύριο Πρόιο, με πρόθεση να υποβάλλει την παραίτησή του!
Έτσι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με την συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη.
Στις δηλώσεις που έκανε στο kerkidasport.gr μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Τυριακίδης είπε τα εξής:
«Η εικόνα μας ήταν μέτρια έως και κακή. Δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε σωστά και πήγαμε σε παιχνίδι με γεμίσματα. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και πήρε την νίκη. Πλέον πρέπει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα μιας και θα πρέπει η ομάδα να κάνει το απόλυτο».
Σχετικά Άρθρα
-
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics) -
Α’ ΕΠΣΗ: Ο πίνακας των σκόρερ μετά την 4η αγωνιστική – Στην κορυφή ο Τασιώνας, ακολουθούν οι "κανονιέρηδες" του Λουτρού -
VIDEO: Το «χρυσό» γκολ του Ιωάννου που χάρισε στη Βέροια το «διπλό» στη Φλώρινα



