- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1017 φορές
Στο στόχαστρο του Π.Α.Ο.Κ. ο Μπαργκάν!
Μετά τους Κοροβέση και Χαρίση που θεωρούνται «κλεισμένοι» και τις επαφές με τον Λόρια, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κενάν Μπαργκάν!
Ο 26χρονος μέσος της ΒΕΡΟΙΑΣ αρέσει στον Π.Α.Ο.Κ., σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport» και η μέχρι τώρα πορεία του στον Οδυσσέα Αναγέννησης και τη «Βασίλισσα του Βορρά» είναι αξιοσημείωτη. Ο Μπαργκάν μετρά 121 συμμετοχές και οκτώ γκολ στα πέντε χρόνια που αγωνίζεται στους "κυανέρυθρους" και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση.
Εξάλλου, στον Π.Α.Ο.Κ. γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για παίκτες από την ελληνική αγορά, ενώ ο τεχνικός διευθυντής που θα προσληφθεί το προσεχές διάστημα θα έχει την υποχρέωση να βρει ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας από το εξωτερικό.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: "Crash test" με Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή υπό το φως των προβολέων! -
«Καθάρισε» με 2-0 ο ΦΑΣ Νάουσα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό με τον Πανεδεσσαϊκό -
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φιλική ήττα της Βέροιας στη Σιάτιστα -
Μακεδονικός Σιάτιστας - Βέροια 3-1: Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά τη λήξη του φιλικού



