- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 963 φορές
Καμπαγιέρο: «Γλυκόπικρη γεύση στο ντεμπούτο μου»
Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μέσος της ΒΕΡΟΙΑΣ Καμπαγιέρο Πέρες μίλησε στην κάμερα του novasportsγια το ντεμπούτο του με τα «κυανέρυθρα» απέναντι στον Ατρόμητο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Το ποιος και το τι έφταιξε πραγματικά δεν μπορώ να το σκεφτώ. Είναι όμως πραγματικά κρίμα γιατί είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, δείχναμε ικανοί να διευρύνουμε κι άλλο το αποτέλεσμα, να βάλουμε ένα ακόμα γκολ που θα μας έδινε περισσότερη ηρεμία και θα βελτίωνε το παιχνίδι μας.
Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Ένοιωσα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά μένω με μια γλυκόπικρη γεύση στο ντεμπούτο μου γιατί πήγαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».
Με την εικόνα μας δείξαμε τον δρόμο που πρέπει να χαράξουμε από δω και πέρα. Αν υπήρχε ένας δίκαιος νικητής θα ήταν η ομάδα μας. Η νίκη μας γλίστρησε μέσα από τα χέρια μας.
Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Αν η ομάδα συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να κάνει ένα σερί νικών και να καταφέρει να βρεθεί πάλι κοντά στα πλέι οφ. Εγώ μ’ αυτή τη φιλοδοξία ήρθα στην Ελλάδα και στη ΒΕΡΟΙΑ».
Σχετικά Άρθρα
-
Αποκλειστικό: Κοντά στον ταλαντούχο Τάσο Λούπα η Βέροια! -
Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας -
Η άγνωστη ιστορία του Δημήτρη Κοτταρίδη: Πώς ο πρώην πορτιέρο της Βέροιας άφησε την επίθεση για τα γκολπόστ! -
Απόλλων Λυκογιάννης: Νέα προσθήκη κάτω από τα δοκάρια με τον έμπειρο Σουροβίκη



