- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 234 φορές
«Ματσάρα» βγαλμένη από θρίλερ στον Κοπανό: Πέρασαν με 3-4 τα ασταμάτητα Τρίκαλα!
Σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι που εξελίχθηκε σε απόλυτο ποδοσφαιρικό θρίλερ με τρομερό ρυθμό, διαδοχικές ανατροπές και συνολικά επτά τέρματα, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων απέδρασε με το διπλό από την έδρα του ΓΑΣ Κοπανού επικρατώντας με 3-4. Έτσι, η ομάδα του Ηρακλή Παντόπουλου διατήρησε το απόλυτο (4 στα 4) και παραμένει στην κορυφή της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 27’ ο Α. Τασιώνας (1-0), όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν αστραπιαία. Μέσα σε δύο λεπτά τα Τρίκαλα έφεραν το ματς τούμπα, καθώς αρχικά ισοφάρισαν στο 31’ με τον Ν. Κίτσα (1-1) και στο 33’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Α. Αλμπανίδη (1-2). Ο Κοπανός αντέδρασε πριν το ημίχρονο και στο 45’ ο Τασιώνας «χτύπησε» ξανά, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στην επανάληψη τα Τρίκαλα μπήκαν αποφασισμένα και πήραν εκ νέου τα ηνία στο 53’ με τον Δ. Φιλιππίδη να γράφει το 2-3. Στο 74’ ο Χ. Κίτσας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν στο 88’ με τον Γ. Λύτη σε 3-4, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε μία από τις πιο χορταστικές αναμετρήσεις της χρονιάς.
Διαιτησία: Γεώργιος Χρυσέλης (Βοηθοί: Αντώνιος Νατσιούρας, Μαρίνος Θεοδώρου). Παρατηρητής: Βασίλειος Κατσούλης.
Οι συνθέσεις:
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ (Χρήστος Τόλιος Μπουζίνος): Σιάπκος Χ., Καρασαρίδης Θ., Λύτης Γ., Γουγουλέφας Α., Τζιβάρας Δ., Ίντος Ε., Ορμανίδης Σ. (62' Μποζίνης Κ.), Σαξώνης Δ. (67' Καρυπίδης Α.), Γιαγτζίδης Θ., Τηλκερίδης Π., Τασιώνας Α.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Ηρακλής Παντόπουλος): Παπαμάρκου Μ., Χαρισούδης Κ., Δούκας Μ., Αθανασιάδης Η., Κουκουσίτσας Γ., Αλμπανίδης Α., Κίτσας Ν., Αναστασόπουλος Α. (85' Μπρινιάς Ν.), Φιλιππίδης Δ., Κίτσας Χ., Σωτηρακόπουλος Δ. (67' Ριζόπουλος Σ.).
Σχετικά Άρθρα
-
Γ' Εθνική (3ος όμιλος): "Χρυσό" διπλό για τη Βέροια, "σεφτέ" η Νάουσα – Αποτελέσματα και βαθμολογία -
"Έσπασε το ρόδι" η ΑΕΠ Βέροιας: Πρώτο τρίποντο με 1-0 επί των Λευκαδίων -
ΑΠΣ Μελίκη – Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας 0-2: Πέρασε με «διπλό χτύπημα» του Σαμιώτη! -
Σταυρός – Ακαδημία Βέροιας 5-1: «Καταιγίδα» τερμάτων και «4 στα 4» για την Θύελλα (φωτο)



