- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 949 φορές
"Προπόνηση" με πολλά γκολ για την Αγία Μαρίνα στο Κλειδί!
Μια ευκαιρία για γερό ξεμούδιασμα και δοκιμές είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο οποίος πέρασε με το επιβλητικό 0-9 από την έδρα του Εθνικού Κλειδίου σε φιλική αναμέτρηση.
Απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας που εμφανίστηκε σαφώς πιο ανέτοιμη, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν προσφέροντας γκολ και θέαμα. Να σημειωθεί ότι ο νεοαποκτηθείς Μπερκάντ Νιαζιφόγλου έκανε «σεφτέ» στα γκολ πετυχαίνοντας ένα τέρμα με μια καταπληκτική κεφαλιά.
Η επιθετική δραστηριότητα της Αγίας Μαρίνας έφερε εννέα τέρματα, με τον Σαμιώτη να πετυχαίνει τρία γκολ, τον Μουστάκα δύο, ενώ από ένα γκολ πρόσθεσαν οι Kamau, Μπερκάντ Νιαζιφόγλου, Πουλιόπουλος και Βαρσαμόπουλος, ολοκληρώνοντας μια χαλαρή και άνετη φιλική βραδιά.
Σχετικά Άρθρα
-
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας -
Β' ΕΠΣΗ (3η αγ.): Αήττητο δίδυμο στην κορυφή, ευρείες νίκες και αριθμοί – Όσα έγιναν στα γήπεδα -
Super League 2: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής, βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης -
Δημοτικό Στάδιο Νάουσας: Προβληματισμός για τον νέο χλοοτάπητα και βελτιωτικές κινήσεις



