- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 830 φορές
Βέροια – ΜΠΑΜ FC 1-0: Φιλική νίκη που άξιζε με γκολ του Ντοκάι στο φινάλε!
Φιλική νίκη με 1-0 πετυχε η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στην ΜΠΑΜ FC το απόγευμα της Κυριακής (23/08) στο Δημοτικό Στάδιο, παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων στις κερκίδες που αψήφησαν την έντονη ζέστη.
Η «Βασίλισσα» επιβραβεύτηκε για την υπεροχή της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση, χάρη σε ένα πανέμορφο τέρμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Κυριαρχία, ευκαιρίες και άτυχες στιγμές στο πρώτο μέρος
Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Βέροιας ήταν σαφώς ανώτερη και πιο επικίνδυνη, βγάζοντας εξαιρετικά στοιχεία στην κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, κυρίως με τις εξαιρετικές κούρσες του Αλεξιάδη από τη δεξιά πλευρά. Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε στο 8' με την κεφαλιά του Καρατόλιου, ενώ στο 17' ο Λέκα βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Η ατυχία «χτύπησε» τη Βέροια στο 28', όταν στην προσπάθειά του να σκοράρει με προβολή, ο Μπουόλι τραυματίστηκε και αποχώρησε αναγκαστικά, προκαλώντας ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο. Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να πιέζουν, απειλώντας αρχικά με διαγώνιο σουτ του Χέριδη, ενώ στη συνέχεια είδαν γκολ του Λέκα να ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν το σουτ του Κεχαγιά σταμάτησε στο δοκάρι. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, έχοντας μόλις μία-δύο στιγμές χωρίς να ανησυχήσει την άμυνα της Βέροιας.
«Λύτρωση» στο φινάλε
Στην επανάληψη, το παιχνίδι διεξήχθη υπό το φως των προβολέων με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά και την ΜΠΑΜ FC να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, δημιουργώντας μάλιστα και μια καλή φάση προς το τέλος.
Ωστόσο, η Βέροια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 89ο λεπτό, ο Ντοκάι με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στη «Βασίλισσα» τη φιλική νίκη που δικαιούταν βάσει της συνολικής της εικόνας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπογιατζογλου, έχοντας βοηθούς τους Α. Γκογκα και Ταϊλαχίδη.
ΒΕΡΟΙΑ: Γκάρας, Καρατόλιος, Τασιόπουλος, Κοτσίνης (74' Τσιάρας), Ψάλτης (74' Ζε Εσόνο), Αλεξιάδης (85' Νικολάκης), Αχλιώπας (84' Ντοκάι), Χέριδης (74' Ευθυμιάδης), Λέκα (55' Ντόγος), Ιωάννου (74' Μουταφίδης), Μπουόλι (30' λ.τ Κεχαγιάς).
ΜΠΑΜ FC: Κουρτίδης, Δανίδης, Κακατάσιος, Καραγιαννίδης, Κωτελης, Μπακουτσής, Δημητριάδης, Ζήσης, Αλεξίου, Αδαμίδης, Κνάι.
Έπαιξαν και οι Ζαφειριάδης, Καλπακιδης, Τάσης, Κυρανάς, Παπαδόπουλος Μπ., Σακαλάκης, Αμπεριάδης, Δαραής, Θεοδοσιάδης, Μανάφης, Αγκάστρα.
Σχετικά Άρθρα
-
Ποια είναι η ΜΠΑΜ FC που αντιμετώπισε η ΒΕΡΟΙΑ – Η νεανική "απόβαση" στις κερκίδες -
ΒΕΡΟΙΑ - ΜΠΑΜ FC 1-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα -
Πρώτο φιλικό και χρήσιμα συμπεράσματα στο Αιγίνιο για τον "Κένταυρο" Ολυμπιακό Λουτρού -
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί της ΜΠΑΜ FC



