- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1162 φορές
Δυνατά τεστ για τη Θύελλα Σταυρού – Το πρόγραμμα των φιλικών
Με υψηλές φιλοδοξίες και πρωταγωνιστικούς στόχους ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες η προετοιμασία της η Θύελλα Σταυρού, για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο φρόντισαν να «κλείσουν» δυνατά και απαιτητικά φιλικά τεστ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη και απολύτως ανταγωνιστική με την επίσημη σέντρα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά πέντε σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις, με ιστορικές και ισχυρές ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της Θύελλας Σταυρού:
- Σάββατο 22/08: με Αναγέννηση Κολινδρού (εντός)
- Τετάρτη 26/08: με ΓΑΣ Κοπανού (εντός)
- Σάββατο 29/08: με Καμπανιακό (εκτός)
- Τετάρτη 02/09: με ΦΑΣ Νάουσα (εκτός)
- Σάββατο 05/09: με ΑΕΠ Βέροιας (εκτός)
Ένα γεμάτο και άκρως ποιοτικό πρόγραμμα προετοιμασίας, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή Γιάννη Κερλίδη και τους συνεργάτες του να «μοντάρουν» το σύνολο και να μετρήσουν δυνάμεις ενόψει των φετινών προκλήσεων.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ικανοποίηση και "στροφή" στη Φλώρινα - Πότε έρχεται ο Τάτζιο Τζέιμς -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής!



