- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 949 φορές
Μέγας Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας: Πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα 3/8 και μεταγραφικός πυρετός!
Σε κλίμα απόλυτης αποφασιστικότητας και με ξεκάθαρο στόχο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ξεκινάει επίσημα προετοιμασία.
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (19:00) της Δευτέρας 3 Αυγούστου, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Σαντικίδη και τη διοίκηση να δηλώνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια.
Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε καθημερινές επαφές και διαπραγματεύσεις με ικανούς ποδοσφαιριστές τόσο από την ελληνική αγορά όσο και από το εξωτερικό (ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Πάνου που αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας), με στόχο να «κλείσουν» τις τελευταίες πινελιές και να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τον βασικό κορμό της ομάδας.
Σχετικά Άρθρα
-
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των "16" – Μεγάλα ματς έβγαλε η κληρωτίδα -
Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» στα σαββατιάτικα ματς Βέροιας και Νάουσας -
Όλα τα γκολ του GOAT: Δείτε σε ένα βίντεο και τα 126 τέρματα του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής! -
«Αντίο, βασιλιά»: Η παραμυθένια αυλαία του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής!



