- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1312 φορές
Βέροια: Φαντάρος ο Γιαγτζίδης – Κυκλοφορούν τα διαρκείας – Στις 3/8 η επίσημη «πρώτη»
Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός στην ομάδα της Βέροιας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται τόσο στο μεταγραφικό μέτωπο όσο και στα οργανωτικά ζητήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στο προσκήνιο για τη «Βασίλισσα» βρίσκεται η περίπτωση του Θανάση Γιαγτζίδη. Ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλλουν ήδη συντονισμένες προσπάθειες ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία του στην περιοχή. Στόχος είναι να υπηρετήσει κοντά στη Βέροια, ώστε να μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, τους αγώνες και όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.
Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου είναι η κυκλοφορία των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν. Οι τιμές θα διατηρηθούν στα ίδια ακριβώς επίπεδα με τα περσινά, ώστε να είναι προσιτές για όλο τον κόσμο, με τη μοναδική διαφοροποίηση να αφορά τις κάρτες για τις «σουίτες» του σταδίου, οι οποίες ορίστηκαν στα 500 ευρώ.
Τέλος, το επίσημο ραντεβού για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα γίνει εκτός απροόπτου τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (η τελική ημερομηνία θα ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα).
Σχετικά Άρθρα
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί της ΜΠΑΜ FC -
Οι δηλώσεις των προπονητών από το φιλικό ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με την ΜΠΑΜ FC -
Βέροια – ΜΠΑΜ FC 1-0: Φιλική νίκη που άξιζε με γκολ στο φινάλε του Ντοκάι! -
Μεταγραφική ενίσχυση και ανανεώσεις με τα δικά της παιδιά για την Α.Ε.Κ. Καμποχωρίου



