- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 782 φορές
Διοικητική ενίσχυση στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με Λευτέρη Τσιρανίδη
Με στόχο να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος και ισχυρός σε όλα τα μέτωπα ενόψει της νέας σεζόν, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας συνεχίζει τις δυναμικές του κινήσεις, επεκτείνοντας την ενίσχυση και στο διοικητικό κομμάτι.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Σαντικίδης, έδωσε τα χέρια με τον Λευτέρη Τσιρανίδη, καλωσορίζοντάς τον επίσημα στη διοικητική οικογένεια του συλλόγου.
Ο Τσιρανίδης είναι γνώριμος στα γήπεδα της Ημαθίας, έχοντας αφήσει το δικό του στίγμα ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν με τις φανέλες του Ολυμπιακού Λουτρού και της Α.Ε. Σχοινά.
Η εμπειρία του από τα γήπεδα και η αγάπη του για το άθλημα έρχονται να προστεθούν στα «εργαλεία» της διοίκησης, προσδίδοντας φρέσκια πνοή και αποφασιστικότητα για τη νέα χρονιά!







